Roken de baas

Defenitief stoppen met roken!

Zakelijk

Gratis stoppen met roken voor bedrijven en instellingen. Steeds meer bedrijven zijn bereid te investeren in de gezondheid van de medewerkers. Iedere ondernemer, bedrijf of instelling is gebaat bij fitte, gezonde en productieve medewerkers. Ziekteverzuim tot het minimum te reduceren. En daar heeft het stoppen met roken een positieve invloed op. Veel bedrijven besluiten tegenwoordig rookvrij te worden, een goede voorbereiding is absoluut noodzakelijk. Maar ook een grote betrokkenheid van het management die een zo groot mogelijk draagvlak moeten creëren maar ook medewerkers tijdig moeten informeren over de nieuwe regels omtrent het rookbeleid. Wij hebben deze kennis en ervaring in huis om uw bedrijf of instelling hier succesvol bij te helpen.

Bij ons kiest u voor de beste oplossing en de hoogste kans van het succesvol slagen.

Zakelijk werken wij in 4 fasen :

1. De medewerkers krijgen een pakket met diverse cadeaus twv €65,- incl. een werkboek om vast thuis te starten.

2. Een innoverende boeiende presentatie waarbij wij humor niet schuwen. Voldoende stof voor de mensen om nu toch echt afscheid te nemen van de sigaret.

3. Het echte stop moment is aan gekomen, gezamenlijk roken we onze echte aller laatste sigaret en eindigen met een mooi ritueel.

4. Na het stop moment blijven wij de eerste maanden coachen.

Tip :

Een gezamenlijke groepsapp om te blijven motiveren, te sparren, en vooral te complimenteren. Groepsgedrag bevordert het resultaat, niemand wil falen in een groep.

© 2021 Roken de baas

Thema door Anders Norén